İstanbul Sözleşmesine destek buluşması yasak engeline takıldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun kadın platformunun daha önce açıkladığı bugün perşembe saat 17.00’de İskenderun eski bit pazarında yapacağı eylem yasaklara takıldı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada; “Tüm toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açık ve kapalı yer toplantısı ile protesto eylemi gibi etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Valilik ve kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler (devlet kurum kuruluşlarının program ve etkinlikleri, resmi bayram, resmi anma günleri, resmi tören ve kutlamalar ile bu kurumların düzenleyeceği gelenek, göreneklere göre yapacakları programlar, spor faaliyetleri ile bilimsel ticari ve ekonomik amaçlı yapılan toplantılar) ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin kendi binalarında kendi üyelerine yönelik yapacağı toplantılar hariç olmak üzere; il sınırlarımız içerisinde tüm toplantı ve gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açık ve kapalı yer toplantısı ile protesto eylemi, konser, şenlik, festival, miting, çadır kurma, oturma eylemi, stand açma, çelenk sunma törenleri, açlık grevi, anma töreni, afiş, pankart ve poster asma, el ilanı ve bildiri dağıtmak, imza masası açmak, meşale yakmak ve taşımak, konferans, panel vb. tüm etkinlikler, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 12.00’den 1 Haziran 2021 Salı günü saat 12.00’a kadar 7 gün süreyle yasaklanmıştır” denildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.