İskenderunMarkalaşma Projesi Kapsamında Online Markalaşma Eğitimi’ düzenlendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO  Öncülüğünde Esenpatent Sahibi Marka Vekili Av.M.Kürşat Esen tarafından İlk 4 Meslek Komitesine Online olarak Markalaşma Projesi Eğitimi düzenlenerek,  firmalar için Markalaşmanın Önemi Anlatıldı .

Marka Vekili Av.M.Kürşat Esen; “MARKA tüketici algısında Ürün/Hizmetten çok fazlasıdır !  Marka; eşdeğer bir ürünü daha yüksek bir fiyattan satabilme gücüdür. “ şeklinde markanın firmadaki gücü ve etkisinden bahsederek Markalaşma süreçleri ve Madrid sistemi çerçevesinde Yurtdışı Marka Tescil Sistemini anlattı.

İşletme kurulması çerçevesinde kullanım öncesi Markalaşma ile ilgili çalışma ve başvurular yapılması gerektiğinin de altını çizen Av.Kürşat Esen;  İskenderun Markalaşma Projesi kapsamında Eğitim verilen Meslek Komite Üyesi Firmalara Eğitim Sonrası Ziyaret ve Ücretsiz Check-Up Uygulayacaklarını belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.