Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bayramda yaşlıları unutmadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı’nda yaşlı vatandaşları unutmadı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan bayramı nedeniyle yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu.

İlçede yaşayan yaşlılara ve büyüklere bayram ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Tosyalı, “Büyüklerimiz bizim için çok kıymetliler. Onların hayır dualarını almak, yüzlerinde bir nebze tebessüm oluşturabilmek bizim için çok değerli. Biz de bayramımız buruk geçmesin, büyüklerimiz bizler için ne kadar önemli ve kıymetli olduklarını bir kez daha hatırlasınlar diye onları ziyaret ettik” dedi.

Başkan Tosyalı,”Covid-19 salgını dolayısıyla bu Ramazan Bayramını buruk kutluyoruz. İnşallah tekrar eski güzel sağlıklı bayramlara hep birlikte tekrar kavuşacağız. Bu vesile ile tüm yaşlılarımızın bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Allah büyüklerimizi ve onların dualarını başımızdan eksik etmesin ” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.