Başkan Fatih Tosyalı’dan şehit ailelerine anlamlı ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı dolayısı ile şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyarette şehit ailelerinin bayramını kutlayan Başkan Tosyalı, şehit aileleri  ile sohbet etti. 

Belediye Başkanı Tosyalı, “vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin yanındayız” dedi.

Ramazan bayramımız mübarek olsun

Başkan Tosyalı, “Vatan uğruna evlatlarını toprağa vermiş şehit ailelerimizin bayramını kutladık ve şehitlerimizi dualarla andık. Al bayrağımızın altında huzurlu bir şekilde bayramımızı kutlayabiliyorsak aziz şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimizin aileleri; aziz şehitlerimizin devletimize, milletimize emaneti ve başımızın tacıdır” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri ise gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.