İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hayri Karakuş vefat etti.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hayri Karakuş vefat etti. Elektrik Teknikeri Karakuş’un evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. Cumhuriyet Halk Partililer arasında derin üzüntü yaratan kaybın ardından sosyal ağlarda taziye ve baş sağlığı mesajları yayınlandı.
 
İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, yayınladığı mesajda: “Belediye Meclis Üyemiz Hayri Karakuş’un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Belediye Meclis Üyemiz merhum Hayri Karakuş’ a Allah’ tan rahmet aile yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise mesajında: Ani bir kalp krizi sonucu ebediyete intikal eden değerli yol arkadaşımız, Belediye meclis üyemiz HAYRİ KARAKUŞ’a Allahtan Rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bugüne kadar yaptığı hizmetler için de minnettarız. Güle güle yol arkadaşım, mekanın cennet olsun..” ifadelerine yer verdi.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise sosyal ağ hesabından yayınladığı mesajda şu görüşleri dile getirdi: “İskenderun Belediyesi CHP Meclis Üyesi ‘Hayri KARAKUŞ’un vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhumun yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
Allahım merhuma rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.”
Ekogündem ailesi olarak Merhum Hayri Karakuş‘a Allah’tan rahmet ailesi , sevenlerine ve  CHP camiasına ve İskenderun Belediye Meclisi üyelerine  başsağlığı diliyoruz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.