Vatandaşlardan Örnek Davranış

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesine gelen şikâyetler üzerine zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerin ardından uyarı alan esnaf ve apartman sahipleri, imara aykırı yapılan kaldırım işgallerini kendi imkânlarıyla son buldurarak, örnek bir davranışa imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sarımazı mahallesinde yaşanan kaldırım işgallerine esnaf ve vatandaşlarımızın son vermemelerinin ardından başlatılan yıkım çalışmaları, yaya yolu olarak kullanılan alanların düzenlenmesiyle takdir toplayan Belen Belediyesi, işgalde bulunan vatandaş ve esnaflara uyarı yapmasının ardından kaldırımlar yayaların kullanımına açılmaya başladı. Vatandaşlardan gelen memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “İmara aykırı olarak yapılan işgalleri son bulduran esnaf ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki yapılan düzenlemelerle vatandaşlarımız artık daha rahat alışveriş yaparak, esnafımızın kazancını da arttıracaktır. Daha güzel şartlarda yaşayabileceğimiz bir Belen için hep birlikte çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.