Türk Anneler Derneği’nin annelerinden talep: Covit-19 meslek hastalığı kabul edilsin

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Anneler Derneği Başkanı Gül Baysal, anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;  pandemi sürecinde “canları pahasına yılmadan yorulmadan şikayet etmeden çalışan her türlü zorluğa göğüs geren sağlık çalışanı bütün anneleri ve eşlerini yılın anneleri ilan ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dernek olarak her yıl özel bir anneyi yılın annesi seçtiklerini anımstan Gül Baysal, hükümet yetkililerine seslendi. 

“Devletin başındakiler de bizim evlatlarımızdır bu anneler gününde bize verilecek en büyük hediye Covit-19 hastalığını meslek hastalığı olarak kabul edilmesidir.” şeklinde taleplerini de dile getiren TAD Başkanı Gül Baysal, “Her yıl mayıs ayının 2.pazarı kutladığımız Anneler günü yurdumuzda ve dünyada barış dostluk ve sevgi yılı olsun” ifadelerine yer verdi. 

AÇIKLAMANIN DEVAMI ŞÖYLE: 

Biz Türk Anneler Derneği olarak 1959 yılından beri annelerimizin ve çocuklarımızın yaşam şartlarını düzeltmek annelerimizi eğitmek, yurda faydalı evlatlar yetiştirmelerini sağlamak amacıyla elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz.
2020 ,2021 yılları pandemi dolayısıyla diğer yıllardan farklı geçiyor.
Bizler dernek olarak her yıl özel bir anneyi yılın annesi seçeriz, bu yıl canları pahasına yılmadan yorulmadan şikayet etmeden çalışan her türlü zorluğa göğüs geren sağlık çalışanı bütün anneleri ve eşlerini yılın anneleri ilan ediyoruz.
Bu bağlamda anneler olarak devletimizden özel bir ricamız var, her zaman evlatlar annelerine minnet ve saygı duyar ama öyle anlar vardır ki annelerde evlatlarına aynı hisleri duyar .

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.