HBB covid-19 şehitlerinin adını yaşatacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitiren zabıta memurlarının isimlerini yaşatmak için anlamlı bir çalışmanın altına imza attı.

Tüm dünyayı etkisi altına aldıktan sonra birçok can kaybına neden olan koranavirüs sebebiyle yaşamını yitiren HBB zabıta memurları Mürsel Konuşkan, Ali Tütüncüoğlu ve Harun Bozkurt’un isimleri Antakya’daki zabıta noktalarında yaşayacak.

Mürsel Konuşkan’ın ismi Antakya İlçeler Arası Minibüs Garajı’ndaki zabıta noktasına, Harun Bozkurt’un ismi Antakya Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki zabıta noktasına ve Ali Tütüncüoğlu’nun ismi de Antakya Sebze ve Meyve Hali’ndeki zabıta noktasına verildi.

Konuyla ilgili konuşan HBB Zabıta Dairesi Başkanı M. Alper Kılıçoğlu, “Yaklaşık 6 ay önce 3 kardeşimizi koronavirüs sebebiyle Hakk’a uğurladık. Bu arkadaşlarımız elbette bizim kalbimizde yaşıyor. İsimleri sadece kalbimizde yaşamasın diye 3 farklı zabıta noktasına çalışma arkadaşlarımızın isimini verdik. Arkadaşlarımızın isimleri bu noktalarda var olacak. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak arkadaşlarımızın ailelerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.