İş İnsanı Eren öğrencilerin yüzünü güldürdü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hayırsever İş İnsanı Sabit Eren, Hassa ve Payas Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma Vakfı ‘nın  belirlediği , öksüz, yetim ve muhtaç ailelerinin çocuklarına ayakkabı dahil kıyafetten oluşan yardım paketleri, bayram öncesi dağıtılarak, çocuklar sevindirildi.

Hayırsever İş İnsanı Sabit Eren, Annesi Güler Eren adına2012 yılında Anneler Gününde,  Hassa’ya 10 Derslikli bir Anaokulu kazandırmıştı.

Hassa’daki  öğrencilere 252, Payas’taki öğrencilere ise 100 olmak üzere, toplamda 352 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

Hassa ve Payas Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma Vakfı ‘nın  belirlediği , öksüz, yetim ve muhtaç ailelerinin çocuklarına ayakkabı dahil kıyafetten oluşan yardım paketleri, bayram öncesi dağıtılarak, çocuklar sevindirildi.

Hayırsever İş İnsanı M.Sabit Eren ve Çocukları Ahmet ve Ertan Eren, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz ve Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş tarafından makamda  kabul edildiler. Hassa kaymakamı Ahmet Korkmaz ,yıllar sonra sonda doğup büyüdüğü memleketine gelerek ,eğitim alanında yaptığı ördek davranıştan dolayı M.Sabit Eren’e teşekkür etti.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ise önceki Belediye Başkanlığı döneminde Hassa’ya Rahmetli annesi adına okul yaptıran ,Sabit Eren’den şimdiki Belediye Başkanlığı döneminde de, Rahmetli Babası adına da, bir hayır yapması talep etti. M. Sabit Eren ‘de Hassa’nın  kendisi için bir yeri olduğunu belirterek çok güzel çocukluk anılarının geçtiği bir yer olduğunu ifade ederek, “Hassa Benim Sevdamdır” dedi.   Ticaret hayatına çocukluk yıllarında Hassa’da ekin tarlalarında dondurma satarak başladığını ve dondurmayı buğdayla değiş tokuş yaptığı belirterek, o günleri asla unutamıyorum. Bunlar benim için tatlı bir anı ve ticaret hayatımın ilk basamakları” dedi.

Hassa’nın ilk Hayırsever İş insanı olma özelliğini taşıyan M.Sabit Eren, Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın isteğini Babası adına bir sağlık Ocağı yaptıracağı sözünü verdi. Demrek Deliçay’a yapılması planlanan Sağlık Ocağı sözünü alan Başkan Mehmet Karataş, M.Sabit Eren’e Hassa adına teşekkür ederek, Diğer Hassalı iş adamlarına da Hassa’ya yatırım ve yardım yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Daha sonra Hayırsever iş İnsanı M.Sabit Eren ve çocukları kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personelleriyle belirlenen öksüz,yetim ve muhtaç ailelerinin evlerine gidilerek,yardım paketlerini elleriyle çocuklara takdim ettiler.Çocukların ve M sabit Eren in mutluluğuna diyecek yoktu.Bayram öncesi yapılan bu yardım, çocuklara adeta bayram hediyesi olmuştu.

Hayırsever iş İnsanı M.Sabit Eren ve çocukları Hassa’dan sonra yardımın ikinci kısmını yapmak üzere Payas kaymakamlığına geçti.

 Payas Kaymakamı Dr.Polat Kara tarafından makamda karşılanan M.Sabit Eren ,Payas Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma Vakfının tespit ettiği  öksüz,yetim ve muhtaç ailelelerin çocuklarına da 100 adet bayram hediyesi getirdi. Yardımlarından dolayı Payas Kaymakamı Dr. Polat kara,hayırsever İş İnsanı M.sabit Eren’e teşekkür etti.M Sabit Eren de ,doğduğum yer Hassa ve doyduğum yer Payas’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.