Mehmet Güngör: 23 Nisan’ı coşkusu balkonlardan taşsın

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hak- İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamaya davet etti.

“Atatürk ve tüm kahramlarımızı şehitlere minnet duygular”

101.yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururunu yaşadığımızı belirten Hak- İş Konfederasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör yayınladığı mesajda; şu görüşleri dile getirdi:  kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum dedi.

“Balkonlar bayraklarımızla süsleyelim”

Güngör; “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.” diyerek pandemi dolayısıyla meydanlarda coşkulu kutlayamadığımız bayramımızı evlerimizde kutlamaya ve tüm halkımızı balkonlara bayrağımızı asmaya davet ediyorum dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.