İskenderun Özçelik-İş:  ‘İşçinin aleyhine her türlü kısıtlama ve çıkartılması düşünülen yasalara karşı duracağız’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun kurmaylarının ziyaretinde konuşan Hak İş Konfederasyonuna bağlı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, hükümetin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde işçinin lehine yaptığı her türlü yasalarda yanında olduklarını ancak, işçilerin haklarında yapılacak kısıtlamalarla alakalı her türlü kanunları, demokratik bir şekilde eleştirerek meclisten geçmesini engellemek için çaba harcayacaklarını, hak arayışlarını kırarak ve dökerek değil, yapıcı bir şekilde söylemeye devam edeceklerini vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Teşkilat Başkanı Abdülkerim Güven, Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye Meclis üyeleri ile birlikte Özçelik-İş -İş Sendikasına Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, pandemi ve kongre süreci dolayısıyla erteledikleri ziyaretleri gerçekleştirmek üzere. Hak İş Konfederasyonuna bağlı Özçelik-İş Sendikasını ziyaret ettiklerini belirterek hizmet binasını hayırladı. Başkan Güven, yeni inşa edilen hizmet binasının sendikaya ve İskenderun’a yakışır bir bina olduğunu belirterek “başta Genel Başkan Yunus Değirmenci olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

“Sadece emeği değil; iyiliği sevgiyi barışı umudu ve geleceği örgütlüyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hak İş konfederasyonu il Başkanı ve Özçelik İş sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör,Sayın başkanımızın yönetim kurulu ile birlikte şubemizi ziyaretleri bizleri onura etmiştir, kendilerine teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra da işçilerimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin Ekonomik, Sosyal, Kültürel hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyecek ve çok daha güzel ortamlar sağlamaya daha çok çalışacağız. Hizmet binamız tüm camiaya açıktır. Biz emekçileri sadece sendikalı yapmıyor, sadece toplu iş sözleşmesinden yararlandırmıyor, onlara sadece iş güvencesi sağlamıyoruz, sadece emeği örgütlemiyoruz; aynı zamanda iyiliği, sevgiyi, barışı, umudu ve geleceği örgütlüyoruz. İlkelerimiz, değer ve birikimimizle, gelecekte bize üye olacak olan yarının emekçilerine de hitap ediyoruz. Bize emanet edilen mücadeleyi, yarınlara daha güçlü şekilde aktarma anlayışıyla hareket ediyoruz. Sendikacılığın günü kurtarmak değil, geleceğe hazırlanmak olduğuna gönülden inanıyoruz. Önümüze çıkan engelleri bir imtihan, çalışma ve dayanışmayı ise en büyük başarı olarak kabul ediyor ve bunu kendimize şiar ediniyoruz’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.