TOBB ETÜ Endüstriyel Tasarım Mezunu genç girişimci oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İTSO Başkanı Yılmaz, Genç Girişimci Kırdar Kardeşleri Ziyaret etti… İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Raphael Flowers Desing  Çiçek Tasarımı Bitkiler ve Aromatik ürünler alanında hizmet veren Genç Girişimcileri iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

İKEM Koleji Mezunu olan daha sonra 2016 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) Endüstriyel Tasarım Bölümünden Mezunu olduktan sonra kendi işini kuran Gizem Kırdar Kardeşi Didem Kırdar ile birlikte İskenderun’da çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da TOBB ETÜ Mezunu olan Gizem Kırdar’ı tebrik ederek, böylesi genç girişimlere ihtiyaç olduğunu ifade etmişti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da Gizem Kırdar’ı kendi iş yerinde ziyaret ederek, “İKEM Koleji mezunu olduktan sonra TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun olan öğrencilerimiz Gizem Kırdar kardeşimizi ticarete atılmalarından ve son derece kaliteli işler yapmalarından dolayı kutluyorum. Genç yaşta büyük bir cesaret örneği gösteren ve kendiişlerini kurarak, çiçek tasarımı bitkiler ve aromaterapikürünler alanında hizmet vermelerinden dolayı sizleri tebrik ediyor hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Gizem ve Didem Kırdar kardeşler ise, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a yaptıkları işler hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.