İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü ile İSTE Genç TEMA el ele…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü, İskenderun Teknik Üniversitesi bünyesindeki öğrenci toplulukları ile çeşitli projeleri yaşama geçirmek için kolları sıvadı.

 

Kısa adı TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı İSTE Genç TEMA Topluluğu Başkanı Tolga Genç  İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü sorumlusu Öğretim Görevlisi Ebru Çakır’ı Sosyal Koordinatörluk binasında ziyaret etti.

 

İSTE Genç TEMA topluluğunun sorumlusu Tolga Genç, İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü’nü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.  İSTE bünyesinde gerçekleştirilecek farkındalık etkinlikleri, doğa ve çevre çalışmaları ile ilgili projelere TEMA topluluğunun da destek vermesi kararlaştırdı.

 

Önümüzdeki süreçte İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü, İSTE bünyesindeki öğrenci toplulukları ile pey der pey bir araya gelerek sosyal sorumluluk anlamında neler yapılabileceği yönünde görüş alışverişinde bulunacak.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.