Antakya Gastronomi Derneği yeni yönetimini belirledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Gastronomi Derneği, genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi. Derneğin yönetim kurulu üyeliklerine Süheyl Budak, Esra Dinçer, Mustafa Tansal ve Bilge Gülben Gülgeç getirilirken  Denetim kurulu ise Erol İğde, Ece Cemali ve Rana Budak’tan oluştu.

Hatay mutfağı ve yemek kültürü ile ilgili olarak araştırmalar yapmak ve bu amaca yönelik çalışmalar yapan kişi ve kurumlara destek olmak amacıyla 2017 yılında kurulmuş olan Antakya Gastronomi Derneği’nin olağan genel kurulu 18.03.2021 tarihinde Antakya Kahvaltı Evi‘nde gerçekleşti.

Metin Tansal’ın Divan Kurulu Başkanlığında gerçekleşen Genel Kurul sonucunda, tek aday olarak seçime katılan Mehmet Tanrıverdi tüm üyelerin oylarıyla Dernek Başkanlığına seçildi.

Derneğin 2. dönem başkanlığına seçilen Mehmet Tanrıverdi, Antakya Gastronomi Derneği’nin bir aile hüviyetinde, Yönetim Kurulu ve tüm üyeleriyle birlikte Hatay Gastronomisine 4 yıldır olduğu gibi, bugünden sonra daha da güçlenerek ve daha fazla özveriyle hizmet etmeye devam edeceğini belirterek kendisini bu göreve layık gören tüm üyelere teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.