CHP geleceğe dönük hedeflerini Hassalı muhtarlara anlattı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İlbaşkanlığı,  geleceğe dönük hedeflerini Hassalı muhtarlara anlattı…

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Hassa İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hassa’da muhtarlarla bir araya gelerek ülke gündemi ve bölgedeki sorunlara yönelik fikir alışverişlerinde bulundu. Parlar,  CHP Hassa İlçe Başkanı Murat Göçer ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gürses ile birlikte muhtarların sıkıntılarını dinleyerek CHP’nin çözüm için ürettiği politikaları anlattı.

CHP’li Parlar, “Hassa’nın 39 muhtarının 37’si toplantımıza katılırken 2 muhtarımız mazereti nedeniyle azalarını gönderdi. Bu yoğun katılım ve coşkulu karşılama nedeniyle Hassa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hassa ilçemizin tüm muhtarlarına şükranlarımı sunuyorum. Bizimle yakından ilgilendiler, onlara çok teşekkür ederim.” dedi.

İktidar yolunda çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Parlar, “Muhtarlarımızın bizlerin nezdinde apayrı yerleri var. Yaptıkları görev zor. Bu işin doğasını biliyorlar. Bölgelerinde her sıkıntıdan, her durumdan haberdarlar. Tüm sorunlara vakıflar. Bu doğrultuda onların fikirleri bizler için önemli. Bu yüzden her fırsatta muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını ve fikirlerini dinliyoruz. Bizlerde kendileri ile yaptığımız sohbetlerde geleceğe dönük hedeflerimizden bahsettik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olma hedefimiz doğrultusunda halkı dinliyoruz. Onların dertlerini ve isteklerini not ediyoruz. Yaptığımız tüm ziyaretlerde şunu dile getiriyorum. Ülkemizin insanını hak ettiği refah ve huzura kavuşturacağız. Bunu yapmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.