Online marketin kapılarını araladılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Pandemi dönemi sonrasında yaşamın birçok alanlarında görülen yenilikler, internetten alışverişlerde de yoğun olarak görülmeye başlandı. Ev tekstili, mobilya başta olmak üzere birçok kalemde internetten alışverişe yemek siparişleri de artış görülmeye başlandı.

Yemek Sepeti Banabi online market İskenderun’da hizmet vermeye başladı… İskenderun’da mart ayının ilk haftası tüm  hazırlıklarını tamamlayan Yemeksepeti Banabi, isteyenlere internetten yemek siparişi, evcil hayvan ürünlerine kozmetikten kahvaltılığa 2500 kalem ürünü ulaştırmaya olanak tanıyor.

Uygun fiyatlı ve bol çeşitli ürün seçeneğini müşterilerine sunmak isteyenlerin ödemelerini internetten yana kapıda nakit ödeme veya kredi kartı ile yapabilme imkânı sunduklarını ifade eden İskenderun Depo Müdürü Burak Coşkunırmak, www.ekogundem.org – Ekogündem Gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı:

 Online market alışverişinizi kolayca yapabilir, dilediğiniz ürünlerin dakikalar içerisinde kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Yemek Sepeti Banabi online market ile 5 mart tarihinden bu yana İskenderunluların hizmetindeyiz. Bu hizmeti alabilmek için “yemek sepeti uygulamasını” cep telefonunuza indirmeniz ve adresinizi seçmeniz yeterli olacaktır. İskenderun’un da geniş bir adres ağımız var. 12 motor kuryemiz, 6 depo personel yapılan siparişleri yani ürünleri hazırlayıp kurye teslimatına hazır hale getiriyor. Kuryelerimiz aracılığı ile de siparişleri teslim ediyoruz. Ürünlerinden evcil hayvan ürünlerine kozmetikten kahvaltılığa 2500 çeşit urun var. İster nakit ister temassız olmak üzere ödeme seçeneği Türkiye de 200 aşkın mağaza ile çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.