İskenderun Polisi el broşürleri ile vatandaşı uyarıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Emniyet Müdürlüğü, halk arasında Havuzlu Çarşı olarak bilinen mevkide kurduğu stand ile  “Malvarlığına karşı işlenen suçlar ile aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele” konularında vatandaşları bilgilendirdi.

Kent halkının güvenliği için özverili çalışmalar yürüten İskenderun İlçe Emniyet Müdüğlüne bağlı ekipler, vatandaşın huzur ve güvenliği için teyattuzda…

UYARI “Sizleri Telefonla Arayarak Kendilerini Polis, Asker veya Savcı Olarak Tanıtıp, Sizden Para, Altın İsteyen Şahıslara İnanmayın.”

GÜVENLİĞİNİZ İÇİN İHBAR HATTI 155

İskenderun Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir yandan broşür dağıtıyor öte yandan vatandaşlarla ayak üstü bilgilendirmelerde de bulunuyor. 

Dağıtılan broşürlerde vatandaşa; “Malvarlığına Karşı Suçlar ile ilgili vatandaşları bilgilendiriyor. İskenderun Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının dağıttığı broşürlerin içeriğinde “aracınızı güvenmediğiniz kişilere teslim etmeyiniz”, “Polis, asker, hakim veya savcı sizden para istemez”, “araç alıp satarken tedbirli olun”, araçtan hırsızlıklara karşı tedbirli olun”, “Araç içinde eşya bırakmayın”  emin olun, hediye mesaja kanma, gayrimenkul alıp-satarken tedbirli olun’, ev işyerinizin güvenliği için tedbirli olun” gibi uyarı mesajları yer alıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.