Bölgedeki sendikal hareket iki sendikanın gündeminde!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özsağlık-İş Sendikası, Özçelik-İş Sendikasını ziyaretinde bölgedeki sendikal hareketin akışı gündeme geldi,

 İki sendika yöneticilerinin buluştuğu ziyarette bölgedeki sendikal gelişmelerin masaya yatırıldığı ziyarette işçi –emekçi sınıfının sendikal örgütlenmeye katılması ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Serpil KORKMAZ

Özsağlık-İş Sendikası Genel  Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek, Hatay İl Başkanı Fehmi Azboy ve işyeri temsilcileri Özçelik- İş Sendikasını ziyarette hazır bulundu. Bölgedeki sendikal gelişmeleri ve Hak-İş konfederasyonunun bölgedeki durumu ve üye sayıları konusunda fikir alışverişinde bulunan Hak-iş il başkanı ve Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör,  Genel Başkan yardımcısının ziyaretinden Özçelik İş sendikası olarak onur duyduklarını ifade eden Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör,  ziyaretin verimli bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti. Şube Başkanı Güngör,  Özsağlık İş ve Özçelik- iş sendikaları bir ağacın iki ayrı dalı olduğunu Hak-iş konfederasyonun ise bu ağacın gövdesi olduğunu söyledi.

Özdağlık-iş Genel Başkan Yardımcısı ÖZÜPEK ise sıcak ve samimi misafirperverliğinden dolayı Güngör’e ve şube yöneticilerine teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.