İSTE ‘li kadınlardan Kadına yönelik şiddete karşı “Beyaz Balon”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gökyüzüne beyaz balonlar bırakarak kadın mücadelesine dikkat çektiler…

 İskenderun Teknik Üniversitesi İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik ile günün anlam ve önemine  gökyüzüne beyaz balonlar bırakarak dikkat çektileŕ.

Kadınların sosyal ve siyasal alanda haklarının yerine gelmesi temennisinde de bulundular. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Sosyal sorumluk Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ebru Çakır ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Yazar Seval Kirmit Yazar, Yaşam Paradosi” ve “Zaman Kimseyi Beklemez” adlı kitaplarını imzaladı.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Seval Kirmit Yazar’a  teşekkür belgesi sundu.

İS8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine,  İskenderun Parti Dünyası işletmecisi Ebru Tufioğlu, Sıdıka Deniz Gümüşi Takı ve Bilge Kırtasiye de sponsor olarak destek sundu.. Etkinlikte; Atatürk, Nutuk, Beyaz Zambaklar Ülkesinde, İlham Veren Öyküler, Eğitime Dair, Anne Olma Sanatı, Hafıza Teknikleri kitapları da konuklara armağan edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.