Selin Sümbültepe “Ben Estim Sen Esme” ile dijital platformlarda

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bağımsız müziğin başarılı isimlerinden İskenderun’lu sanatçı Selin Sümbültepe, 2017 yılında yayınladığı Cızgan ve 2019-2020 yıllarında yayınladığı teklilerinin ardından  ikinci albümü” ‘yi dijital platformlarda hayranlarıyla buluşturdu.

İlk albüm Cızgan’ın ardından yayınlanan teklilerin de yer aldığı yeni albümde, sözü Zeynep Talu, müziği Aykut Gürel’e ait olan “Bum Bum Bum” adlı 90’lardan bir yeniden yorum parça da yer alıyor. Selin Sümbültepe, elektronik ve akustik tınılardan oluşan ikinci albümünde, daha yalın bir şekilde kullandığı vokalinin yanı sıra hikaye anlatıcılığı ve söz yazarlığıyla şimdiki zaman ile nostalji arasında bir köprü kurmayı amaçlıyor.

Selin Sümbültepe, ikinci uzunçaları Ben Estim Sen Esme‘de bir hikaye anlatıcısı ve şarkıcı olarak hünerlerinin üstüne katıyor. Vokal performansı ve katmanlı şarkı sözleri, yalın ve güçlü bir enstrüman dokusuyla bütünleşip ortaya etkileyici bir hisler dökümü çıkarıyor. Zeynep Talu – Aykut Gürel ‘in ortak imzasını taşıyan çalışmada Eylül Biçer’in, akustik çalışmaları üslendiği albümdeki dört parçanın prodüktörlüğünü ise Bora Çifterler üstlendi.

Zeynep Talu – Aykut Gürel ortak imzası taşıyan doksanlar parçası “Bum Bum Bum” dışında tümüyle Sümbültepe’nin eserlerine yer veren Ben Estim Sen Esme, önceden yayınlanan “, “Dalgakıran”, “Sor”, “Altüst” teklilerinin yanı sıra “Dalgakıran“ın Eylül Biçer destekli bir akustik versiyonuna ve 3 yeni şarkıya yer veriyor. Albüme adını veren açılış şarkısı, finaline doğru vokal aranjmanı hayli katartik hale gelen sürükleyici dokusuyla muhtemelen ilk dinleyişte gönlünüzü kazanacak. “Hiç  Hesapta Yokken” ise zarafetini piyanoyla destekleyen ince bir ruha sahip olduğu izlenimi veriyor.

İskenderun’da da hemşehrileriyle buluşan Selin  Sümbültepe, 2019 yılından bu yana pey der şarkılarını dijital platforma hayranlarıyla buluşturmuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.