Yapılandırma Ödemelerinde 1 Mart Uyarısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bazı alacakların yeniden yapılandırılması düzenlemesi kapsamında yapılandırma fırsatından yararlananların ödemelerini yapmaları için son günün 1 Mart 2021 olduğu hatırlatıldı.

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamada borç yapılandırmasının bozulmaması için ilk taksit ödemesinin 1 Mart’a kadar yapılması gerekiyor.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

” Değerli İskenderunlu Hemşerilerimiz, 7256 Sayılı Kanun hükümlerine göre Belediyemize başvurunuza istinaden yapılandırılan borçların taksitlerin ilk ikisinin süresinde ve tam ödenmesi gerekir. İlk ikisinin süresinde ve tam ödenmemesi halinde kanun hükümlerinden yararlanma hakkı kaybedilir.

(7256 sayılı Kanunun 3.mad) ödemelerinizi www.iskenderun.bel.tr resmi web adresinden yapabilirsiniz.E-ödeme Üyesiz kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. UNUTMAYIN SON GÜN: 1 MART 2021 (Vadelerin uzatılması konusunda yasal bir düzenleme henüz yapılmamıştır)İlginizden dolayı teşekkür eder sağlıklı günler dileriz “

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.