Şekerbank’tan  İTSO üyelerine Özel Finansman

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şekerbank salgın sürecinin meydana getirdiği etkilerin en aza indirilmesi için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı.

Banka, protokol kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı KOBİLER’e üç ay ödemesiz dönemli veya üç ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Şekerbank, zorunlu korona virüs salgını sürecini ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı.

Protokol, Şekerbank İskenderun Şube Müdürü Demet Kömüroğlu ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında imzalandı.

Protokol ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan KOBİ’ler, üç ay ödemesiz dönemli veya üç ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Ayrıca ilk kez POS kullanılan KOBİ’lere ise ilk üç ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Şekerbank ayrıca KOBİ’leri ödeme vadeleriyle rahatlatan yeni ürünü,  “İşinize Dost Kredi’ kapsamında da, oda üyelerine ilk sene için uygun taksitlerle geri ödeme imkanı ile 500 Bin TL.ye kadar finansman sunacak.

Demet Kömüroğlu : “Her Dönem olduğu gibi Üretenlerimizin yanındayız”

Şekerbank  İskenderun Şube müdürü Demet Kömüroğlu, protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorunlu salgın sürecinde de müşterilerimize destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz; “Sağladığı Destekler içir Şekerbank’ı Kutluyorum”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Şekerbank İskenderun Şubesi ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen imza töreninde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO  Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Haber Tarihi: 26.02.2021

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.