AA İskenderun Muhabiri Burak Milli Nikah masasına oturdu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anadolu Ajansı İskenderun muhabiri Burak Milli, gönlünü kaptırdığı  Ayşen Bolat ile nikah masasına oturdu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikah törenine İskenderun Emniyet Müdür Nevzat Güneş, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Berkay Arıkan, nikah şahitliği yaptı.
İskenderun Belediye Nikâh Salonunda düzenlenen törene Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,  İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül ve Burak Milli’nin gazeteci arkadaşı yoğun  ilgi gösterdi.
Bir ömü boyu mutluluğa  ‘evet’ diyen Ayşen ile Burak Milli çiftine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 4 s kuralı ile sevgi, saygı, sadakat ve sabır tavsiyesinde bulundu.
Genç çiftin nikahlarını kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da nikah cüzdanını ‘hayırlı olması dileğiyle’ gelin Ayşe Milli’ye teslim etti. Günün anısına salonda bulunan davetliler ile çekilen fotoğraflara günü ölümsüzleştirdiler…
Ekogündem Gazetesi ekibi olarak gazeteci meslektaşımız Burak Milli ve Sevgili Eşi Ayşe Milli’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.