Hatay’dan Şırnaklı çocuklara yardım kampanyası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatan Partisi Hatay Öncü Kadın “ Kardeşlik Köprüsüne” Katkımızı Gönderiyoruz.

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Merkezinin başlattığı “Kardeşlik Köprüsü” sloganı ile Şırnaklı çocuk ve gençler için yardım kampanyası başlatmıştı. Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı’nın çağrısına Hatay’dan da destek verildi.

 

Hatay Öncü Kadın Hatay Yönetim Kurulu üyesi Şebnem Dilşen kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“Her şeyden önce biz bu yardım kampanyasını yalnızca basit bir yardım kampanyası değerlendirmiyoruz, Türkiye’nin dört bir yanından Şırnak’a kardeşlik köprüsü kuruyoruz. bölücü terör örgütü PKK’nın yarattığı ekonomik ve psikolojik yıkımın yaralarını sarmak için Türkiye’nin dört bir yanından Şırnak’a el uzatıyoruz bu el bir kardeşlik elidir.Kampanyamız kapsamında Şırnak’ta yaşayan çocuk ve gençlerimiz için yani 0-18 yaş grubuna hitap eden bir kampanya çocuk ve gençlerimiz için kıyafet, ayakkabı, kırtasiye, kitap ve oyuncak topladık. Nakit yardım yapmak isteyenler yardım aldık. Topladıklarımızı İskenderun ilçe binasından Şırnaklı çocukları gönderiyoruz. Biz Öncü Kadın olarak Diyarbakır annelerinin mücadelesini destekledik, vatanımızın her köşesindeki çocuklar bizim çocuklarımızdır. Onlara giyim-kuşam dışında sevgilerimizi de gönderiyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.