Özçelik İş Başkanı Güngör’den işçiye çağrı: Arabuluculuk dönemini yakından takip edin!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSDEMİR ile arabuluculuk dönemine girildi. 27’nci Toplu İş Sözleşmesi (TİS) 5’nci oturumunda anlaşmazlık zaptı tutularak arabulucu süreci başladı. Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 2İşçimiz arabuluculuk dönemini yakından takip etsin!” dedi.

 

01.01.2021-31.12.2022 Yılını Kapsayacak olan TİS’de yaşanan emek mücadelenin işçinin emekçinin alın terinin mücadelesi olduğunu ifade eden Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; İşçinin emekçinin hakkını korumak adına TİS Yasasına göre hareket ediyoruz. Hareket ediyoruz. Artış isteğimiz oran yüzde 24’lük bir orandır. Bu da işveren İSDEMİR tarafından da makul bir rakam olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla istediğimiz rakamlar makul rakamlardır. Bu makul rakamda İSDEMİR ile anlaşacağımızı düşünüyoruz. İşçimizin de bu süreci yakından takip etmelerini, dedikodulara itibar etmemelerini istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek üretime katkı sunmalarını istiyorum” dedi.

 

27.Dönem Toplu İş Sözleşmesi 5. Oturumuna Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Sekreteri Murat Kayış, Şube Mali Sekreter Veysel Yayla, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Şahin, Şube Eğitim Sekreteri Hakan Karakoca, İsdemir Aş Toplu İş Sözleşmesinden sorumlu İşveren Vekilleri katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.