BAŞKAN PARLAR “DEFNE SEN ÇOK YAŞA”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Defne İlçe Örgütü ve üyeleriyle bir araya geldi.

Şehrin farklı ilçelerinde partililer ile bir araya gelerek önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan CHP Hatay İl Başkanlığı heyeti Defne İlçesinde, İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ın katılımıyla gerçekleşen programın ev sahipliğini İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız yaptı.

Birliktelikle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Parlar, “Defne İlçe Örgütümüz, ilk seçimi büyük bir kararlılıkla ve heyecanla bekliyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hatay’da, büyük atılımlar gerçekleştireceğiz. Partimizin iktidara giden yolda sağlam adımlar ile yürümesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu anlayışla çalışmalarını sürdüren İlçe başkanımız Akın Parlakyıldız, Kadın Kolları Başkanımız Nurten Akpınar ve Gençlik Kolları Başkanımız Vural Karataş ile tüm yöneticilerimize, meclis üyelerimize, parti emekçilerimize, partimize güç veren halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.