İskenderun Eski Belediye Başkanı Mete Aslan kitabını tanıttı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan,  220 sayfalık kitapta siyasete nasıl başladığını 1994 seçimlerini nasıl kazandığını, Ana Vatan partisinden istifa ederek neden Doğruyol Partisine girdiğini, Fransız Mezalimi Anıtını neden diktirdiğini ve Belediye Başkanlığın ‘da yaşadığı bazı olayları anlattığı kitabını tanıttı.

İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan yazdığı kitabın tanıtımını İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirdi.
Kitap otağı yayın evinden çıkan 220 sayfalık kitabın adını ‘Unutmadım Bende Yazdım’ koyan Aslan gazetecilere çeşitli bilgiler verdi.

15 yıl Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü, çok sayıda olay yaşadığını belirten Mete Aslan şöyle konuştu :

” Hiç kimseyi karalamadan acizane bir kitap yazdım. Aslında yazacağım daha o kadar çok konu var ki. Devam edeceğim. Elimden geldiği kadar duygusal olmadım, bazı yanlış bilinenleri de bu kitapla düzelttim doğrusunu yazdım. Sizlerin de okuyup eleştirmenizi bekliyorum. Kitaplar maliyet getiren eserlerdir. Önümüzdeki süreçte iki üç kitap daha yazıp yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.”


İskenderun eski hBelediye Başkanı Mete Aslan 220 sayfalık kitapta siyasete nasıl başladığını 1994 seçimlerini nasıl kazandığını, Ana Vatan partisinden istifa ederek neden Doğruyol Partisine girdiğini, Fransız Mezalimi Anıtını neden diktirdiğini ve Belediye Başkanlığın ‘da yaşadığı bazı olayları anlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.