Yayladağlı Doktorun ölümünde İntihar şüphesi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

‘Kayak yapmaya gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli asistan Yaylağlı doktor Mustafa Yalçın’ın cansız bedenine ulaşıldı…

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp damar cerrahisi bölümünde baş asistan doktor olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08:00’de 27 AR 993 plakalı otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamaması üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verilmiş ve arama kurtarma çalışmalarına başlamışlardı.

Girmesi gereken ameliyata girmemesinin ardından arkadaşlarının seferber olması üzerine arama çalışmaları sonucunda üzerine jandarma ekipleri, genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çalışmalarda nönce aracına daha sonra da Dr. Yalçın’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Yapılan ilk incelemeler sonucunda karın yaklaşık yarım metre altında bulunan Yalçın’ın, çeşitli ilaçlardan yaptığı serum düzeneğini ağaca asıp, damar yolundan kendine bağladığı ve intihar ettiği belirlendi. Nöbetçi cumhuriyet savcısının Yalçın’ın cansız bedenini, incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.