Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinde altyapı çalışmaları başlıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili müjdeyi verdi. Başkan Yavuz ve Kırıkhan protokolü toplantıda Kırıkhan Organize Sanayi Çalışmaları ile ilgili  görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yavuz, “ 15.02.2021 Pazartesi günü, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın Başkanlığında yapılan toplantıya, Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataşve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ile birlikte katılım sağladı.

Elhamdülillah Kırıkhan Organize Sanayisinde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah en kısa zamanda yatırımcılara parselleri tahsisat yapılıp alt yapı çalışmalarına başlayacağız.

Yavuz, konuyla ilgili açıklamasında; Kırıkhan ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan bu önemli projenin hayata geçmesine destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye, ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Doç.Dr Hüseyin Yayman beye, Valimiz Sayın Rahmi Doğan beye, ilçe Kaymakamımız Sayın Mahmuthan Arslan beye, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Numan Bölükbaş beye ve emeği geçen herkese şahsım ve hemşerilerimi adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.