İTSO Başkanı Yılmaz’dan İskenderun Teknik Üniversitesi’ne Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci tarafından karşılanan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten’e üniversitenin projeleri ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi. Ziyarette İSTE Rektörü Depci, kurulduğu günden bu yana her zaman İskenderun Teknik Üniversitesi’ne destek olan İTSO yönetimine teşekkürlerini iletti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak İskenderun Teknik Üniversite ile birçok projeye birlikte imza attıklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Bölgemizin ekonomik, sosyal,  sanayi, ticari ve kültürel yönden gelişmesi için çalışıyoruz. Bölgemiz için önemi her geçen yıl daha da artan İSTE’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.