HATAY’DA HEDEF 100 BİN AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şimdi daha yeşil bir Dünya için “Turizm Ormanı” kuruyoruz. Hatay orman yangınlarında iki yıl içinde, toplam 372 hektar alanda ormanlar kül oldu. Milyonlarca ağaç yok oldu, binlerce hayvan yaşamını yitirdi ve dünyanın akciğerlerinden biridaha yandı… Hatay’da yok olan ormanları geri getirmek mümkün olmasa da yeni ormanları kurmak, gelecekte hep birlikte nefes olmak mümkün!

Türkiye’nin önde gelen 17 turizm sivil toplum kuruluşu el ele vererek “Hatay Turizm Ormanı”Projesi’ni hayata geçirdi ve Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte protokol imzaladı. Hatay’da kül olan ormanları yeniden yeşillendirmek için2021yılı hedefi 100 bin ağaçlı orman olarak belirlendi. Proje yürütücüleri, ortakları*ve destekçileri** tüm Türkiye’ye doğaseverlere sesleniyor ve herkesin desteğini bekliyor.

TURİZMORMANI YAZIP 2026’YA GÖNDER 20 TL’YE 2 AĞAÇ FİDANIN OLSUN

Turizm Ormanına siz yadasevdikleriniz adına ağaç fidanı bağışlayabilir, daha yeşil bir Türkiye için destek olabilirsiniz. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok!Turizm Ormanı içintüm GSM operatörlerinden kısa mesaj yoluyla TURİZM ORMANI yazıp 2026‘ya bir SMS gönderip 20 TL’ye iki ağaç fidanı desteği verebilirsiniz.

Fidan Sertifikası almak için kredi kartı ile bağış yapabilirsiniz:turizmormani.tuader.org

Banka havalesi ile bir fidan bedeli 10 TL’dir.Şimdi hayata geçirilen “Turizm Ormanı” projesine destek zamanı!Turizm Ormanı banka hesabına para transferi ile destek vermek için; OGEMVAK Turizm Ormanı HesabıZiraat Bankası IBAN: TR 6500 0100 0799 3558 6221 5099 hesaptan ağaç fidanı gönderebilirsiniz.

*Turizm Ormanı Projesi Ortakları: TÜRSAB, TÜROFED, TÜROB, TTYD, TUREB, TURYİD, SKAL, TUADER, POYD, TÜROYD, THTC, TAŞPAKON, TAFED, TURDER, I-MICE, İstanbul Doğa Sporları Kulübü, TUYED.

Turizm Ormanı Projesi Destekçileri:CABGRUP, TOURISM TODAY, tourismfm,THMTURİZMHABER, turizmgazetesi.com,Turizm Aktüel, OGM, OGEM-VAK, METİOD, TTYÖOMD, BTİOYOMD, ATİOYOMED, ERTUMED, ATMED, ÇATİOD, NEVTİM.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.