“Tarım ürünlerini aracısız tüketiciye sunacaklar”

Published on:  /   3 Comments

Tarladan masanıza, üreticiden tüketiciye…

Çiftçinin ürettiği ürünün pazarda kalması, para etmemesi, üreticiden çok düşük fiyatlarla alınan tarım ürünlerinin fahiş fiyata satışa sunulması tarım üretimi yapan iki çiftçiyi bir araya getirdi. Çiftçinin yaşadığı bu sorunların çözülmesini  amaçlayan iki üretici; Baki Karataş, pazarcılığa yeni bir soluk getiriyor. Merkezi Konya’da bulunan firma, bölgesel çalışmalar da yapmayı planlıyor…

Tarladan masanıza, üreticiden tüketiciye…

Yeni nesil pazarcılık anlayışını Son Kale Ltd. şirketi bünyesinde kurdukları www.gelirpazar.com ile internet ortamında sunacaklar.

Gelirpazar ile ilgili altyapı çalışmalarını üretici ile birebir görüş alışverişinde bulunarak şekillendirilen Gelirpazar’ın amacı üreticinin lehine tarım ürünlerini değerlendirmek amacı ile kurulduğunu kaydeden Baki Karataş büyük emek vererek  yola çıktıklarını ifade etti.

Karataş, açıklamalarında; “Tarımsal kooperatiflerin bir bir yok olduğu ve bu kooperatifleri tekrar yeşertmek ve çiftçinin faaliyetlerini sürdürebilmeleri için Son Kale Ltd. Şirketi olarak gelirpazar.com ile tüm üreticilere hizmet sunacağız. Hedefimiz üretici ile tüketiciyi bir araya getirirken tüketiciye de hak ettiği değeri sunabilmektir. Toprağı işleyen çiftçidir – tarım üreticisidir. Tarımsal faaliyet gösteren kooperatiflerle birlikte ev hanımlarının evde yapmış olduğu yöresel ürünleri de kazanca dönüştürüp onlara iyi bir pazar ortamı yaratmayı gelirpazar.com ile hedefliyoruz. Çiftçinin ve üretenin değerini koruyan çiftçilerin harman sonu dediği hayallerin yok olduğu bir süreçte emeklerin alın terinin heba olmayacağı bir girişimi yaşama geçirerek yeni nesil pazar yerini gelirpazar.com ile internet ortamında üretici ile tüketiciyi buluşturacağız.” dedi.

 

Kategori:

3 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.