Başkan Savaş’ın Regaip Kandili Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, üç ayların habercisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Savaş mesajında, “Kandiller, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran özel anlardır. İslam dininde mübarek sayılan üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi vardır. Birlik ve beraberlik duygularımızın güçlendiği bu günde tüm dünyada ve ülkemizde kardeşlik ve huzurun hâkim olması için dua edelim. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı bu özel gecenin sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Hataylı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandili’ni en iyi dileklerimle kutlar; birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.