Başkan Fatih Tosyalı, Seka Park’ı İnceledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ülke genelinde örnek gösterilen kent parklarından Seka Park projesini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yerinde inceledi. Başkan Tosyalı’ya ,Seka Park’ın mimarları tarafından projenin detaylarını hakkında bilgiler verildi.

Seka En Büyük Kent Parklarından Biri

Belediye Başkanı Tosyalı yaptığı açıklamada ,”Bir dizi ziyaret, inceleme ve program için geldiğimiz Kocaeli’ nin İzmit ilçesinde bulunan Dünyanın en büyük kent parklarından biri olan Seka Park’ta, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız  ile birlikte incelemelerde bulunduk” dedi.

En Güzel Kent Parkı İskenderun’a Kazandıracağız

İskenderun’a en güzel kent parkını kazandırmak için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,şöyle konuştu:

“SEKA Arazi içerisinde parkın genel yapısı ve sosyal, kültürel, sportif, park, kapalı ve açık alanları, sosyal tesisleri ve çocuklar için yapılan oyun merkezleri hakkında bilgiler aldık. Yaklaşık 580 dönüm arazi üzerine kurulu olan Seka Park’ta tüm yaşlara hitap eden aktiviteler ve eğlence alanları mevcut.

İzmit körfezi sahil kenarında bulunan Parkta bir çok cafe ve restorant bulunuyor. Ayrıca yaz aylarında bir çok etkinlik ile insanların en uğrak noktası haline gelmiş. Kıymetli İskenderunlu hemşerilerimize en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun’a Değer.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.