HBB İSTE’NİN ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, HBB olarak eğitime ve eğitimciye büyük önem verdiklerini ifade eden Cantürk, “Üniversiteler bulundukları şehrin aynasıdır. HBB ailesi olarak biz de Başkanımız Lütfü Savaş’ın bu konudaki anlayışıyla hareket ediyoruz. Şehrimizdeki iki güzide üniversitemizden biri olan İSTE’ye her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

HBB’NİN EĞİTİME KATKISI SÜRÜYOR
HBB GENEL SEKRETER YARDIMCISI CANTÜRK’TEN REKTÖR DEPCİ’YE ZİYARET
İSTE YERLEŞKESİNDEKİ SORUNLAR GİDERİLECEK

Cantürk’ün duyduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Depci, “Başkanımız Lütfü Savaş’ın ve HBB idarecilerinin desteğini hissetmek üniversitemiz için çok değerli. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Üniversitenin altyapı ve üstyapı çalışmaları noktasında desteğe ihtiyaç duyduklarını İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında dile getirdiğini de sözlerine ekleyen Depci, üniversite yerleşkesinde yağmur suyu ve drenaj çalışmalarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

İSTE yerleşkesindeki eksikliğin giderilmesi için HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat’ı arayan Cantürk, sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Taygun Cantürk, İSTE ziyaretinin ardından 6 ilçede görev yapan zabıta amirleri ile de bir araya geldi. Cantürk, Hatay halkının huzur ve mutluluğu için özveriyle çalışan ve olumsuzluklar durumunda hızla müdahalede bulunan Büyükşehir zabıtasına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.