Çuçubalar’ın solo gitaristi Güneri Eren yaşamımı yitirdi… Akay Eren’in kardeş acısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bir zamanlar İskenderun’un gece ve müzik yaşamında etkili olan Çuçubalar  okrkestrasının solo gitaristi Güneri Eren (71), Londra ‘da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Solo gitarist Güneri Eren, İskenderun’da uzun yıllar gazetecilik ve köşe yazarlığı yapan ve müzik ve sanat alanında kentin yaşamında izler bırakan Çuçubalar’ın bateristi ve www.ekogundem.org’nin Köşe yazarlarından Akay Eren’in de kardeşi idi.

Çuçubaların yaklaşık 6 yıl solo gitaristiliğini, daha sonra Arsuz Gondol’da kendi kurduğu Güney Ekspres’in solo gitaristliğini yapan Güneri Eren, 24 yıl önce İngiltere’ye yerleşmiş müzik yaşamını Londra’da da sürdürmüştü. Pandemi kısıtlama kapsamında Londra’daki Türk mezarlığına defnedildi..

Genetik Mühendisi Kızı İrem ve baba mesleğini seçen Ozan Eren’in de babası olan Güner Eren, dün Londra’da Türk Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. www.ekogundem.org Gazetesi ailesi olarak Merhum Güneri Eren’e Allahtan rahmet, kederli ailesine ve Değerli arkadaşımız, ağabeyimiz Akay Eren’e de sabır ve başsağlığı diliyoruz…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.