Evi yanmıştı… Tadilat yapıldı… Kore Gazisi Mehmet Şeker’e protokol ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Nergizlik mahallesinde eşiyle birlikte oturduğu sırada çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen Kore Gazisi Mehmet Şeker’i, Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Hatay Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile birlikte ziyaret ederek, yapılan tadilat çalışmalarını yerinde incelediler. Hatırlanacağı üzere Tadilatı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, üslenmişti. 

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz İlçemizde çıkan şiddetli rüzgâr nedeniyle evi zarar gören Züheyla Kara ile Elektrik tesisatı arızası sonucu evi yanan 90 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Şeker’i ziyaret etti.

26 Ocak 2021 Salı günü ilk olarak Arsuz İlçesi Pirinçlik Mahallesinde ikamet etmekte olan ve geçtiğimiz günlerde çıkan şiddetli rüzgâr nedeniyle evi zarar gören Züleyha Karay’ı ziyaret eden Vali Doğan,  hayırsever vatandaşımız tarafından kendilerine betonarme ev yapılan, Arsuz Kaymakamlığımız ile hayırsever vatandaşlarımızca eşyaları yenilenen Kara ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve yeni evlerinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Doğan bir sonraki ziyaretini ise Arsuz Nergizlik Mahallesinde ikamet eden, elektrik tesisatı arızası sonucu evi yanan ve İskenderun, Belen , Arsuz Belediyeleri ile hayırsever vatandaşlarımız tarafından evi yenilenen 90 Yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Şeker’ e gerçekleştirdi. Gazimiz ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, Şeker ailesine yenilenen evlerinin hayırlı olmasını dileyerek ilgili belediyelere ve hayırsever vatandaşlara yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde Vali Doğan’a Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.