İGC’den, Belediye Başkanı Tosyalı’ya Ziyaret! ‘Projelerimizi Sunduk, Takipteyiz’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) , İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek görüş alışverşinde bulundular.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Murat Tat, İlyas Edip Terbiyeli ve Cuma Keseroğlu olmak üzere, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sohbet ortamında geçerken, Belediye Başkanı Tosyalı, gerçekleştirmeyi planladıkları projelerin ilgili makamlara aktarıldığını ve takibini de sürdürdüklerini kaydetti. Projelerin yatırım programına alınmasının ardından çalışmalara da hızlı bir şekilde başlanacağını belirtti.
Kısıtlı bütçeyle iyi işlere imza atmak için çaba sarf ettiklerini de vurgulayan Tosyalı, bir süre önce ilimizi ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun İskenderun için düşünülen yatırımları yerinde görmesinin de kentimiz için büyük bir şans olduğuna işaret etti.
İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ise Başkan Tosyalı’nın çalışmalarını ve İskenderun’umuz için gösterdiği çabanın yakın takipçisi olduğunu söyledi ve yapılanların basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna daha çabuk bir şekilde aktarıldığına dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.