İSTE Çok İSTEkli

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Pandemi Sürecinde Bulunduğumuz Şu Aylarda Çevrim İçi Olarak Akademik, Kültürel ve Sanatsal Çalışmalarını Aralıksız Bir Şekilde Sürdürüyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kampüsü öğrencilerin yokluğunda bir eksik olmasına karşın, çevrim içi olarak gerçekleştirilen programların sayısı bir hayli fazla olması dikkatlerden kaçmıyor. Uzaktan eğitimin yanı sıra, bilimsel, sanatsal, kültürel ve kişisel gelişime yönelik gerçekleştirilen etkinlikler ilgi görüyor.

İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarının dinletileri, İSTE Teknoloji Transfer Ofisinin bilimsel buluşmaları, fakültelerin mesleki programlarının yanı sıra Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonları devam ediyor.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde 20 Ocak Çarşamba günü Zeynep Gürler Yıldızlı, Sosyal sorumluluk projeleri konu başlığıyla çevrim içi olarak sosyotalk etkinliğine konuk olurken, 22 Ocak Cuma günü saat 20:00’de ise Uzman Çocuk Psikoloğu Çiğdem Çetinkıran, Çocuklara Sosyal Sorumluluk bilinci kazandırmanın püf noktalarını anlatacak. 26 Ocak Salı günüyse saat 20:00’deDoğal Afet Yönetimi Uzmanı Dr. Kubilay Kaptan tarafından, “Doğal Afet yönetimi nedir ve Nasıl uygulanır?” sorularına yanıtlar aranacak. Programları takip etmek isteyenler, sosyal medya uygulaması instagram üzerinden @iste_sosyal_sorumluluk adresini takip edebilirken tekrarını izlemek isteyenlerde aynı adresleri kontrol edebilirler.

ÖĞRENCİLERİMİZLE ARAMIZDAKİ BAĞI KOPARMADIK

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de “Pandemi sürecinde olunmasına karşın, teknoloji imkânları sayesinde öğrenciler ve başta İskenderunlu hemşerilerimiz olmak üzere vatandaşlarla aramızdaki sıcak bağı koparmadıklarını” ifade ederek; “Bu kapsamda her hafta farklı türden etkinliklerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ümit ediyorum ki bu zor günleri en kısa sürede aşarak yeniden yüz yüze programlarımızı yapmaya başlarız” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.