İskenderun Belediyesinden Yapılandırma Fırsatını Kaçırmayın Uyarısı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi; 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve idari para vb. cezaların yapılandırma imkanından faydalanmaları için vergi mükellefi vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bilindiği üzere yeni düzenlemeyle, daha önce 31 Aralık 2020 olarak açıklanan vergi, borç ve idari cezalarda yapılandırma süreci, Ocak ayı sonuna kadar uzatılmıştı.

İskenderun Belediyesi 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve ceza yapılandırmasından faydalanmaları için vatandaşlara çağrı yaptı.

Yapılandırma fırsatını kaçırmayın

İskenderun Belediyesi emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam vergisi vb. cezalarını ödemede, vergi mükellefi olan vatandaşlara; 18 aya varan taksitlendirme imkanı sunuyor. Vergi, borç veya her türlü idari para cezasını ödemek isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binasına gelmeden;www.iskenderun.bel.tr adresinden online olarak da ödeme yapabiliyor.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
” Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımızın, bu süre uzatımını değerlendirmesinde kendileri adına büyük fayda var. Büyük fırsatı kaçırmayın .Son Başvuru tarihi: 31 Ocak 2021 .Ödemelerinizi https://webportal.iskenderun.bel.tr/webportal/index.php… adresimizden veya belediyemize veznelerimizden yapabilirsiniz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.