Emin Keskin’den sosyal bir mesaj

Published on:  /   1 Yorum

Keskin Kömür’ün işletmecisi Emin Keskin,  sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile covit-19’a yakalandığını duyurdu.

Emin Keskin’in samimi ve içten  duygularla ele aldığı yazı şöyle:

“Değerli AİLEM, Akrabalarım, Arkadaşlarım, Dostlarım, Müşterilerim, ve Bütün Herkes için Dışardaki soluduğunuz havanın kıymetini bilin. içtiğiniz suyun değerini bilin. cisminize verilen bu doğal hediyelerin pahası biçilmez. Buna inanın değeri biçilmez. Değerini bilin. Şuan 14 Gündür Hastanede Yatıyorum. Göğüsten Soğuk aldım kuru öksürük Zatürre olmuşsun dediler. Farklı farklı ilaçlar ve doğal yiyecekler ile toparlıyalım dedik olmadı. Hastaneye gittik zatürre Oldu artı Korona. Hastanede Yatış verdiler Ben yatmam Dedim. Çünkü yatan Hasta TABUTLA Geri Gidiyor dedim. Geri Dönersen şimdi Hastanede yatmadan Bu evde olur dediler. Mecburiyetten Acil serviste Ailemle El sallayarak Birbirimizle vedalaştık. Servise Giderken Her iki Adımda Durup Arkaya Bakıyordum. Acaba Bu Kapıdan Bir Daha Yürüyerek Dışarı Çıkabilecek miyim Diye. (Ömrümde ilk defa hastanede yatıyorum)Ve Daha çıkmadım 14 Gün oldu. Şimdi Gelelim Süreçlere. Zatürre den Girdim korona oldum. Yatış yaptık Kan Pıhtılaşması oldu. Akciyer iltihaplanması oldu. Arkasında Mide Kanaması. Bunlar ortaya çıktı Şeker dururmu Bende varım dedi. Baktıki motor dediki Siz Bensiz Nereye Gidiyorsunuz. Durun Bende Varım. Sizin Başınız Benim Ben KALP, im Ama bir ileri bir geri yapıyor daha tam kararını vermedi. Acaba Arkadaşları ilemi Gidecek Yoksa onları Kandırıp BENİMLEMİ Kalacak. (Nefes Alamıyorum) Velhasıl Benimle Kalırsa Sağsalim Çıkarsam Hastaneden İNANIN YORUMLARINIZA Cevap Verecem. Ama Çıkamazsam Şimdiden Çok Çok Herkesten ÖZÜR Diliyorum. Eyer Bilerek (onu) Zannetmiyorum, veya Bilmeyerek Her Hangi Bir Canlıya Yanlışım varsa çok özür diliyorum. Unutmayın Maske Mesafe. ÇÜNKÜ Rahat Nefes Alıp Verme ve Su İçebilmeniz İçin. Şimdilik Kalbim ve Huzurum Müsterih bir Şekilde HER İKİ TARAFA HAZIRIM. HOŞÇA KALIN.”

Kategori:

1 Yorum

  • Eray karaman
    Reply

    Sevgili Emin Keskin yazınızı okudum gerçekten büyük bir samimiyet gördüm: Allah tan duam bir an önce bu virüsten muzdarip hastalarımıza ve size büyük geçmiş olsun diliyorum: Allah sifanizi versin. Biz sizi bu dünyada istiyoruz Allah sizi ailenize bagıslasın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.