Hatay İl Sağlık Müdürüne ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir TEKSÖZ ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (ATSO) Başkanı Hikmet ÇİNÇİN, İl Sağlık Müdürü  Dr. Mustafa HAMBOLAT’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz zaman diliminde Ülke ve Hatay gündemini etkisi altına almış olan Pandemi ile mücadele, alınan tedbir ve kararlar üzerine bir dizi sohbet ve istişareler gerçekleştirildi.İl Sağlık Müdürümüz, konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Korona Virüs mücadelemizde sağlık teşkilatımıza vermiş oldukları her türlü destek ve açıklamalarından dolayı şahsı ve kurumu adına teşekkürlerini ifade etti. HESOB ve ATSO başkanları, sağlık personelleri Korona Virüs ile mücadelede vermiş oldukları emek ve çabalarını taçlandırmak adına beraberlerinde getirdikleri hediyeleri, sağlık çalışanlarına iletilmek üzere  Müdürümüz’e takdim ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.