CHP Hatay İl Başkanı Parlar’dan yeni yıl mesajı DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, zor bir yılı geride bırakırken; demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelesinin yeni yılda da süreceğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, 2020 yılını geride bırakırken; yeni yıl mesajı yayımladı.

2020 yılının bütün acıları ile geride kaldığını dile getiren Başkan Parlar, “2020 yılı tüm insanlık adına zor bir yıl oldu.  Salgın nedeniyle, işsizlik, yoksulluk daha da arttı. Krizi derinleşti. Her yeni yıl yeni umut ve yeni bir başlangıçtır. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin, yoksulluğun sona erdiği, adaletin, hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir Türkiye hepimizin umudu. Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelemiz yeni yılda da sürecek.

Yeni yılın tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.