HBB SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE BASIN EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kent genelinde yayınlanan yerel gazetelerin vatandaşlara ulaşmasını sağlayan emekçilerle bir araya geldi.
Mesleklerini zorlu şartlarda özveriyle icra eden gazete dağıtıcılarıyla buluşan Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kendileri için hazırlanan hediyeleri basın emekçilerine takdim etti.

Başkan Savaş, gazeteleri soğuk kış günlerinin erken saatlerinde resmi kurum ve kuruluşlar ile gazete bayilerine ulaştıran gazete dağıtıcılarına yağmurluk, dizlik, çizme, heybe ve dezenfektan seti hediye etti.
“HABERLERİ BİZE ULAŞTIRAN KARDEŞLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”
Başkan Lütfü Savaş düzenlenen ziyaret ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Vatandaşların ülkede ve dünyada neler olup bittiğini öğrenmesinin ve gelişmelerle ilgili haber almasının en doğal hakkı olduğunu ifade eden Savaş, “İnsanların haber kaynaklarına ve bu kaynakları kendilerine ulaştıracak insanlara ihtiyacı vardır. Bu imkânı yaratan yerel ve ulusal basın mensuplarını çok önemsiyoruz. Bununla birlikte haberleri bize ulaştıran kardeşlerimizi de ayrıca önemsiyoruz” dedi.
Lütfü Savaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak yerel basında zor şartlarda çalışan, kar kış demeden günlük haberleri kitlelere ulaştıran kardeşlerimize yardımcı olmak istedik. Onun için kardeşlerimize çizme, dizlik, yağmurluk ve heybe hediye ettik. Mesleklerinde başarılar diliyorum.”
Başkan Savaş’ın değerli ve anlamlı hediyelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden basın emekçileri, başta Lütfü Savaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.