Yeni yıla engelsiz girecekler…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, engellilerin, engelleri aşması ve yaşamlarının daha kolay sürdürmeleri için akülü araç vermeye devam ediyor.

Akülü araçlara kavuşanlar ise sevinçlerini akülü araçlarını kullanırken gösterdiler. Belediye Başkanı Tosyalı’ya teşekkür ettiler. Araçlarını alanların yüzleri gülüyordu.

Belediye Başkanı, Tosyalı, “Engelliler ihtiyaç duyduğu sürece bu araçları kendilerine karşılıksız vermeye devam edeceklerini” söylediler.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, Dünya Engelliler Gününde de engellilere 20 akülü araç vererek, engellilere yardım etmişti.

25 Aralık 2020 tarihinde İskenderun Belediyesi önünde engellilere akülü araçların verilmesinde Tosyalı, “Engellilerin yılbaşı öncesi engelsiz geçirmelerini” dilediklerini ve ihtiyaç olduğu sürece kendilerine müracaat  ettikleri sürece araç vermeye devam edeceklerini belirtti.

Tosyalı Engellilere Akülü Araç Dağıtımında Kısa Bir Konuşma Yaptı:

Değerli arkadaşlar sizlere dağıtmış olduğumuz akülü araçlarını güle, güle kullanmanızı istiyorum. Göreve geldiğimizden bu yana akülü araçlara ihtiyaç duyan tüm engelli arkadaşların ihtiyaçlarını karşılamış durumdayız. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımızdan talep geldiği sürece kayıtlarını alıp, inşallah onlarında ihtiyaçlarını karşılamaya gayret göstereceğiz. Engelli arkadaşların sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum, hepinize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.