Karantinadaki Covid hastalarına evlerinde gıda yardımı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

-BAŞKAN FATİH TOSYALI:PANDEMİDE DE YALNIZ DEĞİLSİNİZ -İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN COVİD-19 TESTİ POZİTİF OLUP, EVİNDE TEDAVİ GÖREN VATANDAŞLARA GIDA PAKETİ DESTEĞİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Sosyal belediyecilik anlayışımızla, hizmetlerimizle hemşerilerimizin her daim yanındayız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada , bir yandan koronovirüs ile mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirterek diğer yandan da sosyal anlamda da bir takım yardımlar yaptıklarını ifade etti.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Pandemi sürecinde, korona virüse karşı yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bir yandan koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan ise covid tedavisi gördüğü için karantinada olan ve pandemiden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketi desteğinde bulunuyoruz “dedi.

TEKRAR ESKİ GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi ekiplerimiz hazırlamış olduğumuz gıda kolilerini vatandaşlarımızın evine kadar götürüp kapıda temas olmadan teslim ediyor.İnşallah bu süreci dayanışma içerisinde aşacağız.Tekrar eski güzel günlere hep birlikte kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.