Başkan Eryılmaz’ın Noel Bayramı Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Hristiyan vatandaşların Noel Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Eryılmaz mesajında;  “Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi, saygı ve güzel duyguların içtenlikle dile getirilmesine olanak tanımaktadır. Samandağımız ve Hatay’ımız farklı dinlere, mezheplere ve etnik unsurlara asırlardır ev sahipliği yapmış, insanların hoşgörü ve kardeşlik duyguları ile barış içinde bir arada yaşadığı dünyaya örnek bir şehir olmuştur.

Caminin, Kilisenin ve Havra’nın yan yana varlıklarını sürdürdükleri ilimizde insanın ve insan onurunu her şeyin üstünde tutan paha biçilemez mirasımıza sahip çıkarak bu mirası karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü ruhuyla geleceğe taşımak hepimizin görevidir.

Bu düşüncelerle, yıllardır kardeşçe birlikte yaşadığımız Hristiyan kardeşlerimizin Noel bayramını kutluyor, bayramın bütün insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.  

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.