Kuyumcular 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da faaliyet gösteren kuyumcu esnafı, Covid -19!a önmel amaclı çalışma saatlerini düzenledi. Yeni düzenlemeye göre; kuyumcular 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek! Bu uygulamanın diğer esnaflar arasında da yaygılaşması yönünde adım atılıp atılmayacağı merak konusu…

 

“Hayat Eve Sığar ”

İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, yaşadığımız pandemi sürecinde Hatay’da bulaşın yüzde oranlarının düşürülmesi için “Hayat Eve Sığar Evde Kalın” sloganı ile İskenderun’da kuyumcu esnafının çalışma saatlerini 12.00 – 17.00 olarak düzenlediklerini söyledi.

Başkan Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kuyumcu esnaflarımız her zaman olduğu gibi, devletimizin yanında olarak hem kendi sağlığı, hem de vatandaşlarımızın sağlığını için gerekli tedbirleri alarak kuyumcularımızın açılış saati 12.00 kapanış ise 17.00 dır.” şeklinde takipçilerini bilgilendiriken, yapılan uygulamanın İskenderun’da başladığını ülkede de bir ilk olduğunu vurguladı.

“Benim esnafım duyarlı. Her şeyi devletten beklememek lazım.” diyen İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ye kuyumcu esnafının bu duyarlı davranışı kamuoyundan da takdir görüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.