Başkan Uğur Fırat: Altın Haftaya Sert Bir Yükselişle Başladı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, yaptığı altının borsadaki seyri üzerine yaptığı değerlendirmede “Altın Haftaya Yükselişle Başladı” dedi.

ABD’de tarafların 908 milyar dolar tutarındaki mali teşvik paketi konusunda anlaşması ve koronavirüs vakalarındaki artış altın fiyatlarının yeni haftaya sert bir şekilde yükselişle başlamasına neden olduğuna dikkat çeken  Kuyumcular Oda Başkanı Uğur Fırat; yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.

“Altının ons fiyatı yeni haftanın ilk saatlerinde 1,895 $ seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Altının ons cinsi, günü 0.15% değer kaybı ile tamamladı. Teknik olarak Altının ons cinsi, orta vadeli yükseliş trendi ve kısa vadeli yükseliş trendi içinde bulunmaktadır. Bununla beraber Ons altında kısa vadeli direnç seviyeleri 1,896.00 ve 1,917.00’de, destek seviyeleri ise 1,875.00 ve 1,854.00’de bulunmaktadır. Yorumlamış olduğum altın piyasa değerlendirmesi tahminler üzerinedir. Altının açılışı 471 TL çeyrek altın 780 TL den işlem görüyor.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.