Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat: Evde kalarak bizlere yardımcı olun”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, yaptığı açıklamada covit 19 için önlem için Hatay halkının evde kalarak sağlıkçılara yardımcı olmalarını istedi…

 

 

 

Dr. Mustafa Hambolat,açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Tarihsel geçmişi köklü ve eski olan, bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, ortak değerler etrafında bir kilimin ilmikleri gibi sıkı sıkıya bağlı ve rengarenk ahenk oluşturan büyük ve kadim şehrimiz Hatay’ımızın her bir ferdinin mübarek Cuma gününü tebrik ediyorum.

 

Tedbirlere ve kurallara uymanın yaşadığımız bu süreçte ne kadar önemli olduğunun farkında olarak, evlerimizde geçireceğimiz hafta sonumuzun neşeli, hayırlı ve güzel olmasını temenni ediyorum.

 

Ben ve tüm sağlık çalışanlarımız hafta sonu da dahil sizlere daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için görevlerimizin başında olacağız. Sizlerin de evde kalarak bizlere yardımcı olmasını ve güç katmasını ümit ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.